Gedekte tafels

Pasen 2019!
Niets zo vrolijk als de lente in huis halen. Laat Pasen het ideale moment zijn om een mooie gedekte lentetafel te maken.

 

Valentijn
Jour de L’Amour 🙂 De dag van de liefde…een lekker gerecht maken voor je geliefde, daar hoort ook een mooi gedekte tafel bij. Ik combineer de eenvoud van wit met de passie van rood!

December…Een gedekte wintertafel
Buiten is het koud, binnen zijn de kaarsjes aan. In dit seizoen kan je ook aan tafel eindeloos variëren. Ik kies wit als hoofdkleur, zowel bij de keuze van servies als bloemen en kaarsen. 

Moederdag zondag 13 mei 2018

Moederdag! Tijd om onze mama’s/schoonmama’s te eren & te vieren.
Mama’s zijn er voor altijd, voor de zorgen, een lach & een traan, bij ons of in gedachten….

Voor mijn eerste moederdagblog heb ik gekozen voor een gedekte tafel in zachte kleuren..beige, wit & zacht roze.. Heel subtiel maar toch feestelijk#meisjesvooraltijd

Bij een feest hoort uiteraard ook een mooi gedekte tafel..

Deze mooie tafeldecoratie & bloemencreaties kan je vinden bij Boeketterie Florama, Fonteinstraat 8, 3545 Halen. Marleen & haar team maken de mooiste boeketten voor jullie klaar, dit naar ieders smaak! Je kan er ook terecht voor decoratie & aangepaste gelegenheidskaarsen. Zij zijn op Moederdag geopend van 7u tot 17u, bestel tijdig je boeket of ga zeker een kijkje nemen naar hun mooie creaties.

Aan alle mama’s… Geniet van jullie dagje x

 

 

De lente aan tafel 🙂
LentetafelWe beginnen het stilaan te voelen….de lente is in het land. Dus ook lente aan de tafel 🙂 Hier heb ik het vrij eenvoudig gehouden, taupekleurige tafellopers, witte stoffen servieten, schoolbord-naamlabels,  in het middel enkele theelichtjes & prachtige witte tulpen op tafel! Deze en andere prachtige tulpen zijn van november tot juni verkrijgbaar bij Boeketterie Florama, Fonteinstraat 8, 3545 Halen.
Lang leve de lente!

Gedekte tafels & Samenwerking

Af en toe mag het wat meer zijn, want het oog wil immers ook wat! Geef toe…er is niets zo gezellig als tafelen aan een mooi gedekte tafel. Hier kunnen jullie regelmatig komen kijken naar foto’s van gedecoreerde tafels. Afhankelijk van het seizoen of thema.

Jullie zullen ook zien dat ik verwijs naar lokale handelaars, hetzij voor ingrediënten of decoraties, daar zij mij steunen in mijn blog.

Voor de tafeldecoratie, planten, servieten, kaarsen & accessoires met dat tikkeltje meer…verwijs ik graag naar Boeketerie Florama, Fonteinstraat 8, 3545 Halen.

Voor kwaliteitsvlees, aperotime, of een heerlijk verwenontbijt  verwijs ik jullie graag naar Slagerij-Traiteur & Bistro Vandenbosch, Diestersteenweg 220,3510 Kermt-Hasselt.

%d bloggers liken dit: