Winters-wit dineren #gedektetafel

In de wintermaanden houd ik ervan om kaarsen te gebruiken, ze geven een gezellig gevoel. Zoals je kan zien kies ik om materialen/decoratie die ik al had te combineren met nieuwe dingen. Vandaag heb ik gekozen om wit als hoofdkleur te gebruiken. Veel witte kaarsen, je kan veel vormen combineren. Om het niet té druk te maken zet ik geen extra bloemen op tafel maar gebruik ik wat groen om de servieten af te werken. Hier heb ik eucalyptus gekozen, past altijd mooi en typisch voor de winter. Het is volop verkrijgbaar in verschillende soorten. Je tafelgasten zullen aangenaam verrast zijn😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: