Feestelijke ijsblokjes voor de jongste gasten & cocktailglazen versieren #overalstipjes

Met een feestelijk drankje horen ook leuke ijsblokjes… Heel leuk voor de kinderen 🙂 Leg in de vormpjes bloemetjes, verse kruiden, vruchtensiroop, besjes,.. wat je maar wil kan. Vul daarna op met water of fruitsap…ook hier kies je wat je wil. Ik maak deze ijsblokjes 1 dag op voorhand, zo zijn ze goed bevroren. Het leuke aan de vormpjes die vruchtensiroop bevatten is dat wanneer ze smelten, er beetje bij beetje siroop vrijkomt 🙂

De cockailglazen heb ik simpelweg versierd met gouden stipjes…heeeeel veeeeeeel stipjes 🙂 Dit kan je gemakkelijk doen met een permanent gouden marker. Dit presenteert mooi, de bubbels zijn sowieso extra bubbelen 😉

Veel plezier ermee!

Je kan de ijsblokjes ook samen met je kinderen maken, zo hebben zij ook geholpen met de voorbereiding van de feesttafel.

Groetjes,
Tamara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: