Herfst aan tafel #tafeldecoratie #gezelligheidtroef

De herfst is nu echt in het land…het is kouder buiten, de wind waait door de bomen en de blaadjes vliegen in het rond. Tijdens een fijne wandeling heb ik kastanjes, bolsters en dennenappels kunnen rapen 🙂  De leuke mini-pompoentjes kan je verkrijgen @BoeketterieFlorama in Halen. Ga er zeker eens langs om je te laten onderdompelen in de mooie herfstkleuren. Allerhande potten, kaarsen & vazen die je woonkamer gezellig maken. Geniet van de herfst, het heeft zeker z’n charmes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: