Zomers tafelen #zonnebloemen

Het is volop zomer, dus ik decoreer eens een zomertafel :-)…. uiteraard met zonnebloemen! Momenteel zijn ze volop verkrijgbaar bij Boeketterie Florama, Fonteinstraat 8, 3545 Halen. Je kan er terecht voor  mooie vazen & tafeldecoratie zoals deze, die ik vandaag gebruikt heb om de tafel mooi aan te kleden. Krijg je fijn bezoek en wil je graag een mooie gedecoreerde tafel? Marleen Es & haar team geven je graag advies voor een geslaagde tafel!
Bedankt Marleen 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: